Jak usunąć historię Uber

Udostępnij teraz w social media:

Uber stał się nieodłączną częścią naszego życia. Wygodna technologia, wszechobecny zasięg i dyskretna obsługa sprawiły, że Uber jest liderem w zakresie transportu tranzytowego i niedrogich podróży z jednego miejsca do drugiego. Jest to podmiot o tak ogromnym znaczeniu. Ma osobliwości i złożoności, które często intrygują użytkownika, a jednym z nich jest usuwanie historii Uber i usuwanie ostatnich lokalizacji w Uber. Tak więc ten artykuł odpowie na wszystkie pytania dotyczące tych tematów. Dowiesz się również, jak kontaktować się z obsługą klienta Uber i szybko usuwać pasażera z Ubera.

Jak usunąć historię Uber

Przeczytaj ten artykuł do końca, aby dowiedzieć się, jak dogłębnie usunąć historię Uber i pasażerów w aplikacji Uber, korzystając z obrazów, aby lepiej zrozumieć.

Jak długo Uber przechowuje historię Twoich podróży?

Uber przechowuje Twoją historię podróży przez 90 dni, która po wygaśnięciu jest usuwana na zawsze.

  Jak nawiązać połączenie FaceTime na telefonie iPhone, iPadzie lub komputerze Mac

Czy widzisz swoją historię Ubera?

Tak, możesz zobaczyć swoją historię uber w aplikacji Uber.

Jak skontaktować się z obsługą klienta Uber?

Istnieje kilka sposobów skontaktowania się z obsługą klienta Uber. Śledź dowolne z nich w dogodnym dla siebie czasie:

Metoda 1: Za pośrednictwem aplikacji Uber

1. Uruchom aplikację Uber.

2. Następnie dotknij zakładki Konto na dolnym pasku.

3. Stuknij w Pomoc.

4. Stuknij w Zgłoś problem z tą podróżą.

5. Przesuń w dół i dotknij Uzyskaj pomoc w podróży.

Metoda 2: Przez koncentrator Greenlight

Możesz również skorzystać z pomocy i skontaktować się z przedstawicielami klientów za pośrednictwem centrum Greenlight, które ma ponad 150 takich lokalizacji w USA. Zanim przejdziesz do kroków, aby dowiedzieć się, jak usunąć historię Uber, przeczytaj poniższe kroki, aby skontaktować się z centrum Uber Greenlight w pobliżu Twojej lokalizacji.

1. Otwórz aplikację Uber na swoim telefonie.

Uwaga: upewnij się, że witryna może wykryć Twoją lokalizację lub możesz podać ją ręcznie w prawym górnym rogu.

2. Stuknij ikonę hamburgera w lewym górnym rogu.

3. Stuknij w Pomoc.

4. Następnie dotknij Umów się na spotkanie osobiste.

5. Stuknij w Umów się na spotkanie.

6. Wybierz pole Zgadzam się i dotknij DALEJ.

7. Stuknij w Zaplanuj spotkanie.

8. Stuknij żądaną lokalizację, aby ją wybrać.

Udało Ci się zlokalizować najbliższe centrum Greenlight i umówić się na wizytę. Odwiedź centrum, aby rozwiązać napotkany problem.

  Jak obliczyć średnią ważoną w programie Excel

Metoda 3: Z mediów społecznościowych

Możesz także połączyć się z pomocą techniczną Uber na Twitterze i zwięźle przekazać swoje skargi, aby łatwiej było się nimi zająć. Co więcej, możesz również napisać publiczny post na stronie Uber na Facebooku.

Metoda 4: Za pośrednictwem numerów kontaktowych

Możesz skontaktować się z Uberem telefonicznie, korzystając z następujących numerów:

  • 800-285-6172: Użyj tego numeru tylko w nagłych wypadkach, jeśli jesteś zagrożony lub zagrożony z powodu naruszenia bezpieczeństwa lub wypadku.

  • 800-593-7069: Skontaktuj się pod tym numerem w przypadku skarg, które wymagają natychmiastowego rozwiązania. Ta liczba jest obsadzona 24×7.

Jak usunąć zapisane miejsca i ulubione miejsca w aplikacji Uber?

Wykonaj zalecany proces, aby usunąć historię zapisanych miejsc z aplikacji Uber:

1. Otwórz aplikację Uber i dotknij zakładki Konto w prawym dolnym rogu.

2. Stuknij w Ustawienia.

3. Stuknij w Więcej zapisanych miejsc.

4. Stuknij ikonę z trzema kropkami obok docelowej lokalizacji i stuknij Usuń.

Uwaga: Możesz także usunąć ulubione lokalizacje. Stuknij w Usuń obok swoich ulubionych miejsc.

Jak usunąć historię Uber w Androidzie?

Obecnie nie można usunąć historii Uber, chyba że usuniesz swoje konto.

Jak usunąć historię Uber z iPhone’a?

Nie możesz usunąć historii Uber na iPhonie, chyba że usuniesz swoje konto.

Jak usunąć historię jazdy Uber w Indiach?

Opcja usunięcia historii przejazdów Uber jest niedostępna. Jedynym sposobem jest usunięcie konta.

Jak usunąć pasażera z Ubera?

Aby usunąć pasażera, musisz usunąć konto Uber. Wykonaj poniższe kroki:

1. Uruchom aplikację Uber na swoim urządzeniu.

2. Stuknij w Konto > Ustawienia.

3. Stuknij w Prywatność.

4. Stuknij w Centrum prywatności.

5. Przesuń palcem w dół i dotknij Usunięcie konta.

6. Wprowadź swoje dane logowania określone przez Ubera, aby zakończyć usuwanie.

Czy możesz usunąć wcześniejsze zamówienia w UberEats?

Nie, nie możesz usunąć swoich wcześniejszych zamówień w UberEats, chyba że usuniesz swoje konto.

Jak usunąć ostatnie lokalizacje w Uber?

Usunięcie ostatnich lokalizacji jest takie samo, jak usunięcie historii przejazdów, co jest niemożliwe, chyba że usuniesz swoje konto.

***

Mamy nadzieję, że zrozumiałeś kroki, aby usunąć historię Uber i byłeś w stanie je pomyślnie wykonać. Możesz usunąć swoje pytania dotyczące tego artykułu i sugestie tematów dla przyszłych artykułów w sekcji komentarzy poniżej.

x